Wie ben ik?

 

Hoi, ik ben Audrey Jansen, welkom op mijn pagina.  Sinds 2011 geef ik zangles in IJsselstein aan zinglustigen vanaf 8 jaar.

 

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en op mijn 12e heb ik mezelf ingeschreven voor een buurt-songfestival. Vanaf toen kreeg het zingen voor mij een nieuwe demensie. Niet alleen beleefde ik er zelf plezier aan, anderen vonden het ook mooi. Mijn toekomstplan was geboren, ik wilde naar het conservatorium en had grootste plannen. Helaas liepen zaken anders en uiteindelijk heb ik een studie  maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond.

 

Na een carriere in de zaken wereld bleef het zingen aan me trekken. Ik zong in een koor en in een band, maar wilde er ook mijn geld mee kunnen verdienen. Ik ging workshops doen, nog meer lessen volgen dan ik al jaren deed en een opleiding volgen. 

 

Ik ben begonnen met het geven van muziekworkshops, maar vond uiteindelijk dat mijn talent het beste tot zijn recht kwam in het geven van zangles. Sinds 2011 verwelkom ik elk seizoen weer met heel veel plezier tientallen mensen die om heel veel verschillende redenen zangles willen. Ik heb jonge kinderen van heel dichtbij groot zien worden, huwelijksaanzoeken mogen helpen voorbereiden, overspannen mensen tijdens een les zien ontspannen en moeilijke ademhalingen vrijer zien stromen. En dit vind ik elke keer weer bijzonder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar heb ik mijn ervaring opgedaan?

 

  • Ik heb 10 jaar gezongen bij gospelkoor The New City Voices in Amsterdam zuid-oost. Dit is de tijd dat ik ben begonnen met zanglessen en workshops, ik kreeg onder andere les van jazz zangeres Denise Jannah. Ik volg tot op de dag van vandaag nog regelmatig lessen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zangtechnieken.
  • Als onderdeel van het achtergrondkoor van Gorden en Replay voor hun theatertour, heb ik in vele clubs gestaan. 
  • Theaters heb ik ook veel vuldig van binnen gezien tijdens mijn deelname aan de musical "The your Messiah,  a black celebration".
  • Als leadzangeres van de band The Funky Few heb ik vele feestjes en bedrijfsfeesten mogen opluisteren.
  • Ik heb de post-HBO opleiding Muziek Op Schoot gevolgd.
  • In de Winter Efteling  heb ik rond het kampvuur gezongen als Lichtpuntje.
  • Ik heb muziekworkshop gegeven op verschillende BSO's en scholen
  • Ik heb verschillende (kinder)koren gedirigeerd.
  • Ik zing in gospelkoor Blackgospel Experience.